vrijdag 05 februari 2016 01:00

Varen voor het goede doel: Wat?

Wie droomt er niet van om eens een zeiltocht op zee te maken met een heus zeiljacht? Of om een gezellige tocht te maken met een motorjacht op de rivieren met familie en vrienden ?

Sinds enkele jaren organiseren wij in en rond de Nieuwpoortse jachthaven de "Varen voor het goede doel". De Nieuwpoortse skippers nemen u graag mee als passagier op hun jachten om u een overgetelijke dag te bezorgen.

We spreken af op een prachtige locatie: de Eurojachthaven van Nieuwpoort waar meer dan 1800 zeiljachten liggen.

eurojachthaven

In de jachthaven maakt u kennis met uw skipper en krijgt u een lunchpakket. Daarna vertrekt u met "uw" jacht voor een spannende zeiltocht op zee. Indien u het iets rustiger aan wilt doen kunt u ook kiezen voor een gezellige tocht met een motorjacht op de binnenwateren. Tijdens de tocht maakt u kennis met de skipper, u kunt vragen stellen over alles wat met varen en boten te maken heeft, u luncht samen aan boord en u geniet van de zon en het water.

Na de tocht verwelkomen wij u terug in de jachthaven waar wij samen met u deze "Varen voor het goede doel" afsluiten met een gezellige receptie.

Nieuwgierig naar wat er met de opbrengst zoal gebeurt? Maak kennis met de nestkasjes muur, symbool voor een traject naar een clean leven

Wie het al eens heeft meegemaakt zal bevestigen dat de "Varen voor het goede doel" een uniek evenement is dat u het best beleeft samen met uw partner, uw gezin, familie of vrienden. Lees hier ter kennismaking een getuigenis van een schipper die al vele jaren passagiers meeneemt.

Vragen? ga naar onze FAQ

Terug naar startpagina

Latest from Paul De Neve

back to top